DOUGLAS SCHOMMEL XL

€ 395 INCLUSIEF BTW

PRODUCTINFORMATIE

De Douglas schommel XL is een prachtige, ruimte besparende schommel welke kan worden voorzien van meerdere schommelhaken voor eindeloos schommelplezier. De Douglas schommel XL is gemaakt van geschaafd Douglas hout wat splintervrij is en hierdoor zeer kindvriendelijk. U kunt deze zelf monteren maar u kunt ook kiezen voor montage op locatie. De staanders hebben een hoogte van 250 cm waarvan ongeveer 150 cm de grond in gaat. Voor een extra robuust geheel zijn 2 schoren voorzien tussen de staanders en de ligger. De ligger komt ongeveer 100 cm voorbij elke staander zodat er aan elke kant ook een mogelijkheid is om er een schommel accessoire aan te hangen. De bovenbalk van de schommel is 500 cm waardoor er eenvoudig 4 schommelzitjes aan geplaatst kunnen worden. De schommel wordt geleverd inclusief schommelhaken maar exclusief toebehoren als schommelzitjes. Bekijk de verdere specificaties hieronder.

PRODUCTSPECIFICATIES

VormVierkant
MateriaalDouglashout
BezorgingWij leveren al onze producten door heel Nederland tegen een schappelijke vergoeding. U kunt uw aankoop natuurlijk ook gewoon bij onze werkplaats, samen met een kop koffie, ophalen.
MontageWordt geleverd als een bouwpakket en is door middel van de eenvoudige handleiding simpel in elkaar te zetten. Wilt u het toestel door ons laten plaatsen houdt u er dan rekening mee dat er iets meer tijd nodig is dan de reguliere aflevertijd (gemiddeld 4 weken levertijd)
Levertijd2 – 14 werkdagen

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET U!

Maak een afspraak met ons om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op.